Why use SMM in social network?

Pse të përdorni SMM në rrjetet sociale dhe transmetimet muzikore?

Pse të përdorni SMM në rrjetet sociale dhe transmetimet muzikore?

Falë rrjeteve sociale, ju mundësoni audiencës tuaj të ndihet e përfshirë në markën tuaj. Duke punuar këtu me audiencën tuaj, ju mund të përmirësoni shërbimin tuaj duke rritur nivelin e besimit midis konsumatorëve.

Por, para se të shkonte në shoqëri. rrjet, ju duhet të përcaktoni vetë nëse ju dhe biznesi juaj keni nevojë për të. A thonë ata në shoqëri. rrjete në lidhje me produkte të ngjashme me tuajat? A ka një shoqëri. rrjeton audiencën tuaj të synuar dhe cili është vëllimi i tij?

Dhe një tjetër, faktori më vendimtar: a keni diçka për të treguar audiencën tuaj në rrjet?

Tani le të flasim se ku të shkoni (cilat rrjete sociale duhet të zgjidhni kur promovoni projektet tuaja në Internet).

Kur zgjidhni faqet në të cilat do të angazhoheni në promovimin tuaj, duhet të theksohet se nuk keni nevojë të "shkoni" menjëherë në të gjitha mediat ekzistuese.

Analizoni se çfarë preferon audienca juaj e synuar dhe drejtojini faqet tuaja atje. Shpesh shërbimet më të njohura janë: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, SoundCloud, Spotify, AppleMusic etj.

E rëndësishme! Ju mund të shihni aktivitetin e trafikut të faqes tuaj përmes rrjeteve sociale duke përdorur Google Analytics.


Duke folur për rrjetet sociale, duhet të theksohet se audienca më e “vendosur” dhe tretëse përdor Facebook-un.

Twitter është ndoshta mikroblogu më i njohur, por komunikimi në të duhet të jetë i menjëhershëm. Ju duhet të ndiqni Twitter vazhdimisht dhe është shumë e rëndësishme të mos harroni atë.

YouTube është një nga vendet më të mira të mbajtjes së videove në botë. Ai përmban miliarda video. Një numër i madh i përdoruesve bëhen bashkangjitur me markën, duke parë reklamën e saj në YouTube. Ky rrjet ka një "kredi besimi" të lartë të përdoruesve.

E rëndësishme! Kur filloni një faqe në rrjetet sociale, mos harroni të njoftoni për këtë në faqen tuaj zyrtare!

Duke folur se si të shkojmë (çfarë saktësisht po bëjmë për të përparuar në rrjetet sociale), nënkuptojmë të gjitha ato veprime që mund të interesojnë përdoruesit.

Para së gjithash, mund të jenë konkurset (përfshirja, thirrja për veprim), xhirimet (zgjerimin e mundësive të audiencës), promovimet dhe programet e bonusit (vetëm për pajtimtarët e tij), etj.

Së dyti, projekte speciale. Këto janë projekte të shkurtra që janë të specializuara në mënyrë unike, kanë interes të madh dhe kthime të mira.

Dhe së treti, thjesht mund të jenë artikuj të dobishëm, ese, video, këshilla ose punëtori që do të jenë interesante për publikun tuaj dhe ata do të jenë të lumtur ta ndajnë këtë informacion me miqtë e tyre.

Mundohuni të jepni përmbajtje që përputhet me disponimin e përdoruesve. Ju madje mund të prisni tema nga dita e javës.

E hënë - një ditë pas fundjavës, kur përdoruesit (më shpesh) janë në një gjendje depresioni, në pritje të një jave të gjatë pune, kjo ditë nuk duhet të "ngarkojë" përdoruesit me një rrjedhë të madhe informacioni.

E Marta është një ditë e mirë, të gjithë fillojnë aktivisht të përfshihen në punë dhe janë të gatshëm të "konsumojnë" informacione të reja.

E Mërkura konsiderohet dita më produktive e javës, pasi të gjithë po punojnë në mënyrë aktive dhe në të njëjtën kohë ata mund të marrin pjesë shumë aktive në barazime dhe gara të ndryshme.

Të enjten, të gjithë përdoruesit pa probleme fillojnë të mendojnë për fundjavën, dhe në këtë ditë perceptimi i informacionit është në rënie, megjithëse përmbajtja e dobishme që është "e lidhur" me mbajtjen e fundjavave do të perceptohet mirë.

Të gjithë po planifikojnë një fundjavë të Premten, kështu që përmbajtja duhet të jetë konsistente.

E shtuna dhe e diela - ditë pushimi dhe përdoruesit e kalojnë kohën e tyre jashtë linje, mbi këtë bazë, ju mund të bëni një pushim deri të hënën.

Përpiquni të azhurnoni përmbajtjen jo më shumë se tre herë në ditë, dhe në mënyrë që gjithçka të strukturohet është shumë e përshtatshme të mbani tituj të shkurtër tematikë (vetëm temat e tyre mund të "lidhen" me ditët e javës). Me një qasje jo standarde dhe krijuese për krijimin e përmbajtjes tuaj, audienca e pajtimtarëve tuaj do të rritet.

Mos harroni, të gjitha informacionet që postoni duhet të shkojnë në internet. Nëse kjo nuk ndodh, analizoni, mbase po jepni informacion të gabuar ose audiencë të gabuar.

Por, para se të mendoni se çfarë përmbajtje do t'i ofroni përdoruesit, është shumë e rëndësishme të përcaktoni se si do të ndërtohet komunikimi juaj me ta në mënyrë specifike.

Do e krijoni veten si markë dhe do të zhvilloni komunikim në emrin tuaj, por duke përfaqësuar kompaninë dhe do të krijoni shoqata me përdoruesit, apo do të jetë faqja e kompanisë që ju ose dikush tjetër nga kompania do të zhvillojë, por incognito, për të rritur njohje konkretisht markë.