Sign in Тег BODY, атрибут background
Forgot password?
Do not have an account? Sign up

Fillimi është i shpejtë dhe i lehtë! 💚
1. Regjistrohuni "SIGN UP" me log "SIGN IN" në llogarinë tuaj
2. "ADD FUNDS" zgjidhni "METHOD" të kaluara "AMOUNT" 10-300 $, shtyni "PAY", paratë tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj. Ju paguani përmes PayPal, Unitpay, Payeer, Shërbimeve të pagesës Payoneer, ne nuk mbledhim ose ruajmë të dhënat tuaja të pagesës.
3. "NEW ORDER" zgjedh "CATEGORY" Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, GoogleBusiness / Map, eBay, SoundCloud, Spotify, TikTok, Reddit, LinkedIn, Telegram, VK, Ok, Pinterest, SEO, VPN, Trafiku në Uebfaqe, Backlinks etj., zgjidhni "SERVICES" merrni "DESCRIPTION" kaluara "LINK" dhe "QUANTITY" (të gjitha çmimet për 1000 copë, mund të porosisni më pak / më shumë copë), shtypni "SUBMIT", të gjitha porositë shkojnë për të punuar menjëherë
4. "ORDERS" shikoni statusin tuaj të vendosur dhe të procesit.
5. "TICKETS" ka pyetje, pyesni ata këtu, "SUBJECT" shtoni № Order, "MESSAGE" shkruani pyetjen tuaj, shtyni "TICKET SUBMIT" (ne zakonisht përgjigjemi menjëherë, ndonjëherë brenda 1 ore, por jo më vonë se 24 orë)
6. "SERVICES" përmban të gjitha shërbimet tona, "FAQ" përgjigjet për pyetjet e bëra shpesh, "TERMS" rregullat me të cilat ne punojmë, "API" për mjetet në internet, artikujt "BLOG" për marketingun në media sociale SMM