Sign in Тег BODY, атрибут background
Forgot password?
Do not have an account? Sign up

Започнување е брзо и лесно! 💚
1. Регистрирајте се "SIGN UP" со најавите "SIGN IN" на вашата сметка
2. „ADD FUNDS“ изберете „METHOD“ минато на „AMOUNT“ 10-300 $, притиснете „PAY“, вашите пари ќе бидат кредитирани на вашата сметка. Плаќате преку PayPal, Unitpay, Payeer, Payoner услуги за плаќање, ние не ги собираме или чуваме вашите податоци за плаќање.
3. „NEW ORDER“ изберете „CATEGORY“ Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, GoogleBusiness / Map, eBay, SoundCloud, Spotify, TikTok, Reddit, LinkedIn, Telegram, VK, Ok, Pinterest, SEO, VPN, веб-сообраќај, линкови итн., изберете "SERVICES" добијте "DESCRIPTION" минатото "LINK" и "QUANTITY" (целата цена на 1000 парчиња, може да нарачате помалку / повеќе парчиња), притиснете го "SUBMIT", сите нарачки одат на работа веднаш
4. „ORDERS“ видете го ставениот и статусот на процесите
5. „TICKETS“ има прашања, поставете ги овде, „SUBJECT“ додајте № Order, „MESSAGE“ внесете го вашето прашање, туркајте го „SUBMIT TICKET“ (обично одговараме веднаш, понекогаш во рок од 1 час, но не подоцна од 24 часа)
6. „SERVICES“ ги содржи сите наши услуги, „FAQ“ одговори на често поставуваните прашања, „TERMS“ правилата со кои работиме, „API“ за веб-алатки, „BLOG“ статии за маркетинг на социјални медиуми СММ